Over ons

OVER ONS!!!!!!!!!!

Wij zijn Polisport badminton!!!!!

We bestaan al heel lang, hebben een prachtig verleden met vele mooie verhalen en heel veel (oud) leden die daar vast van alles over kunnen vertellen.

Maar……we richten ons momenteel in het bijzonder op de toekomst. Polisport heeft het zwaar gehad door diverse omstandigheden; Corona en bestuursveranderingen zijn hier onder andere debet aan.

De club is aan het opkrabbelen uit dit dal en dat doen we met een nieuwe voorzitter en een enthousiast team. Er wordt hard gewerkt om de club weer bloeiend te krijgen en dat gaat helemaal goed komen. We spelen momenteel met 3 fantastische jeugd teams in de competitie en we zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuw bloed.

Dus….wil je badmintonnen bij een gezellige, fanatieke en enthousiaste club? Wil je 2x per week kunnen trainen onder begeleiding van ervaren trainers? Op de zondagmiddag competitie wedstrijden spelen? Onderdeel zijn van ook veel leuke en gezellige activiteiten? Je bent welkom!!!  Ook als je alleen wil trainen en nog geen wedstrijden wil spelen. Alles is mogelijk!

Kijk lekker rond op deze gloednieuwe website en neem contact met ons op!!!! 

We zijn ook actief op facebook en instagram.

Wij zijn Polisport badminton!!!!!!!